Home Tuinontwerp Tuinaanleg Tuinonderhoud Tuinrenovatie Bestrating Contact Impressies

tuinaanleg :

Van een tuin genieten kan pas echt als deze geheel naar eigen wens is aangelegd. Gezien de ruime ervaring van jvh-hoveniers hebben wij voor iedere tuinwens een creatieve en passende oplossing. Wij denken graag met u mee over de indeling, de beplanting, begroeiing, de tegels, de vijver, speelruimte voor de kinderen, etc. Samen stellen we een definitief plan op, vervolgens zal jvh-hoveniers zorgen dat dit wordt gerealiseerd. Wij kunnen de benodigde materialen, beplanting en verlichting verzorgen zodat u zorgeloos van uw tuin kunt genieten. Indien gewenst kunnen we na oplevering ook het onderhoud van de tuin verzorgen.
Bel of mail voor de mogelijkheden.

Van een tuin genieten kan pas echt als deze geheel naar eigen wens is aangelegd. Gezien de ruime ervaring van jvh-hoveniers hebben wij voor iedere tuinwens een creatieve en passende oplossing. Wij denken graag met u mee over de indeling, de beplanting, begroeiing, de tegels, de vijver, speelruimte voor de kinderen, etc. Samen stellen we een definitief plan op, vervolgens zal jvh-hoveniers zorgen dat dit wordt gerealiseerd. Wij kunnen de benodigde materialen, beplanting en verlichting verzorgen zodat u zorgeloos van uw tuin kunt genieten. Indien gewenst kunnen we na oplevering ook het

JVH-Garantie
* Goed om te weten *
Bij jvh-hoveniers krijgt u niet alleen een mooie tuin, maar ook een jaar lang JVH-garantie op hergroei van de door ons geleverde beplanting!

Site build by B-nuts