Home Tuinontwerp Tuinaanleg Tuinonderhoud Tuinrenovatie Bestrating Contact Impressies

Tuinonderhoud :

Een tuin leeft en is continue aan verandering onderhevig. Door de verschillende seizoenen is het noodzakelijk dat een tuin op het juiste moment de perfecte zorg krijgt. Of het nu gaat om snoeien, rooien, bemesten, beplanten of bestraten, jvh-hoveniers kan u daar bij helpen. Het maakt hierbij niet uit of wij de originele aanleg van uw tuin niet hebben verzorgd.

Jvh-hoveniers verzorgd ook vakkundig het snoeiwerk van fruitbomen, loofbomen en andere bomen en struiken. Ook voor grote bomen is dit geen probleem.

Ook het kappen van bomen en het uitvrezen van de stronken kunnen we verzorgen. Bij het onderhoud hoort ook de juiste bemesting voor de tuin, bijvoorbeeld om een mooi groen gazon te houden.

Al het snoeiafval nemen wij mee en wordt afgevoerd. Zo bent u in een keer voorzien van een mooie, schone en opgeruimde tuin.

* Goed om te weten *
Ongeacht het seizoen, wij staan altijd voor u klaar! Zo verzorgt jvh-hoveniers in het winterseizoen het ruimen van sneeuw en het strooien van zout!


Onderhoudscontract

Bij jvh-hoveniers kun u terecht voor een onderhoudscontract voor particulieren of bedrijfstuinen. Wij zorgen voor oplossing op maat die aansluit bij uw wensen en behoeften. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wij zien het als een uitdaging om u te kunnen laten genieten van uw tuin. Dus kan uw tuin wel wat onderhoud gebruiken, neem snel contact met ons op!

Site build by B-nuts